DrumLab tijdens de coronacrisis

Op dit moment krijgt DrumLab veel vragen van klanten over het wel of niet organiseren/aanvragen van een drum/percussie workshop. Mogen we van de regering nu wél of niet in een groep en activiteit beleven? Is het wel veiling om dit te doen? Wat nu als de geboekte workshop onverhoopt toch niet kan doorgaan door (nieuwe) maatregelen die zijn afgegeven?

Hieronder proberen we wat duidelijkheid te geven. Uiteraard kunt u bij twijfel altijd contact opnemen.


Maatregelen tot 20 mei 2020:
Op 21 april 2020 heeft de Nederlandse regering besloten om de maatregelen, die onder andere voorschrijven dat er geen samenkomsten mogen worden gehouden, verlengd tot 20 mei 2020. Dit wil zeggen dat er tot die tijd géén percussie workshops kunnen worden beleeft. Uiteraard kunt u wel een aanvraag plaatsen.

 

Maatregelen tot 1 september 2020:
We merken dat er wat verwarring is over de maatregelen welke tot 1 september 2020 van kracht zijn. Wij willen hier nogmaals benadrukken dat het organiseren van een percussie workshop niet onder deze maatregelen valt, omdat er geen vergunning nodig is.

 

Wat als ik nu een percussie workshop wil boeken:
Wanneer u een drum/percussie workshop op dit moment wilt boeken/aanvragen, zijn wij er klaar voor om uw aanvraag in behandeling te nemen. Dit gebeurt binnen 24 uur.
U stuurt ons een aanvraag via:

U kunt zich voorstellen dat er op dit moment erg veel drum/percussie workshops worden verplaatst naar de periode ná 20 mei, dus wij adviseren u om gewoon uw aanvraag in te sturen en een vrijblijvende optie te plaatsen.

 

Geen annuleringskosten:

Wanneer u een workshop boekt ná 01-04-2020 en deze niet door kan gaan ivm wettelijke maatregelen die zijn (of worden) afgegeven door de Nederlandse regering ivm de coronacrisis, berekenen wij geen annuleringskostenDit geldt voor workshops die in 2020 ingepland worden. 

 

Wanneer we een workshop gaan beleven:
Wanneer we, volgens de huidige regels, een workshop gaan beleven, nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen.

  • Er worden geen handen geschud
  • De stokken die we gebruiken zijn schoon en ontsmet.
  • De instrumenten zijn schoongemaakt en ontsmet
  • Vóór de start van de workshop vragen wij elke deelnemer de handen goed te wassen
  • We proberen zo veel mogelijk om de social distance te respecteren, dus daar waar mogelijk houden we 1,5 meter afstand van elkaar
  • Indien er twijfel bestaat over de gezondheid, vragen wij u om niet deel te nemen aan de workshop en de ruimte waar de workshop wordt beleeft, niet te betreden.

 

DrumLab hoopt u spoedig te mogen verwelkomen tijdens de drum/percussie workshop.
Heeft u nog vragen?
Neem contact op via +31(0)615541656 of via de bovengenoemde kanalen van de website www.drumschooltexel.nl

 

Blijf gezond, blijf elkaar steunen en blijf vooral goed op elkaar letten!